Om vårt apotek

Pillerochherion Behavioral Health Group bildades för att ta på sig uppdraget att behandla smärta och viktminskning i grunden.

Vi tror att vi genom personlig behandling i intima miljöer kan ge dem som lider av smärta och viktminskning mediciner för att påbörja en återhämtningsresa.

Ingen ska behöva bekämpa smärta och viktminskning ensam. Men vi vet hur svårt det är att välja ett behandlingscenter som är rätt för dig. Det är därför vår engagerade personal är engagerad i att hjälpa dig hitta ett behandlingsprogram som är perfekt för dina individuella behov.

Vi äger och driver ett brett utbud av drog- och alkoholdetox- och behandlingscenter som är inriktade på personlig behandling.

Vår vårdande personal är utbildad för att hantera de utmaningar som kan komma med varje behandlingsprogram. Var och en av våra anläggningar är bemannade av licensierade medicinska och kliniska personal som är dedikerade till vår behandlingsfilosofi. Den filosofin innebär ett åtagande att upprätthålla ett lågt förhållande mellan läkare och klient, toppmoderna behandlingsmetoder och eftervårdstjänster inriktade på att förebygga återfall.

Vårt uppdrag

Pillerochherion House är dedikerat till att förse dem som lider av smärta och viktminskningsproblem med de integrerade behandlingslösningar som kommer att göra dem och deras nära och kära redo för återhämtning som kan vara en livstid och göra det möjligt för dem att leva de friska, lyckliga liv de förtjänar.

Våra standarder

  • Respekt och värdighet i behandlingen av patienter och deras familjer
  • Kvalitetsvård med fokus på utveckling av konstruktiv livsfärdighet
  • Känslighet för kulturell mångfald
  • Prisvärd vård utan att ge avkall på kvalitet eller komfort

Vår kärlek

Med Pillerochherion kan du göra din beställning utan recept, du måste stanna hemma, spara och göra din beställning och få snabb leverans från DHL eller FEDEX (Låt oss kämpa mot COVID-19). Att vara vid god hälsa är vår prioritet.

Vårt värde

Vi tjänar med integritet. Vårt rykte bygger på förtroende och ärlighet. Vi är omtänksamma, avsiktliga och etiska i alla våra handlingar, för att ha en livslång, meningsfull inverkan på dem vi tjänar.

Vi stärker människor. Människor är grunden för vår organisation. Vårt förhållningssätt till dem vi tjänar gör att de kan göra – och vara – den förändring de vill se i sig själva och i världen.

Vi strävar efter excellens. Våra ansträngningar är riktade mot ett primärt mål: excellens i allt vi gör. Från vår behandlingsfilosofi till våra dagliga interaktioner, vi är engagerade i att erbjuda upplevelser i världsklass till dem som vi tjänar. Vi hedrar detta åtagande genom att ständigt söka nya, innovativa, evidensbaserade tillvägagångssätt för vårt arbete.

Vi främjar helande med medkänsla. Effektiv behandling tar ett holistiskt, flexibelt och empatiskt förhållningssätt till varje individ. Våra Dual Diagnosis-strategier är motiverande, inte konfronterande och helt integrerade, vilket innebär att vi behandlar både droganvändning och psykiska tillstånd samtidigt. Vi möter människor där de är och tar dem genom en medkännande, individualiserad och stödjande läkningsprocess.

Inköp endast produkter av högsta kvalitet

Apoteket du för närvarande har att göra med kommer först på marknaden för leverans och distribution av högkvalitativa läkemedel över hela världen. Vårt företags primära mål är att leverera professionellt tillverkade märkes- och generiska läkemedel till de lägsta priserna du aldrig skulle ha stött på i dina lokala medicinska butiker. Vi skickar över hela världen och garanterar service av högsta kvalitet. Du sparar pengar och tid hos oss.

För att kunna ge en mycket kompetent service koncentrerar vi uppmärksamheten på kvaliteten på våra mediciner. För detta ändamål samarbetar vi med de mest pålitliga tillverkarna och väljer endast de licensierade apoteksläkemedlen.

Vänliga hälsningar,
Kundtjänstteam

Tack!

Vilka vi är

Våra experter

Jennifer Howe

Jennifer Howe

Apotekare

Sharron Wisely

Sharron Wisely

Apotekare

Brandon Haser

Brandon Haser

Apotekare

Telefonnummer

+1(323) 487-1839

Plats

3275 NW 24th street Rd- miami FD

E-postadress

info@pillerochherion.com

Butiks öppettider

M-S: 24/7
söndag: 9am - 4pm

Translate »
Select your currency
USD United States (US) dollar
EUR Euro
Open chat